Salut 10 Fisioteràpia Tona | POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS | Centre de fisioteràpia: tractament de lesions esportives, traumatològiques, neurològiques i reumatològiques
Busca'ns a Facebook i a Instagram! L'equip del centre Salut 10 Fisioteràpia de Tona té una àmplia experiència en tractament de lesions esportives, traumatològiques, neurològiques i reumatològiques. Estem especialitzats en la fisioteràpia en general. En fisioteràpia, actuem de manera global en la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat mitjançant mitjans manuals, físics (aigua, fred, calor, etc…) i químics per tractar, recuperar i prevenir patologies. Així el pacient pugui tornar a realitzar la seva feina, esport o les activitats de la vida quotidianes.
centre, fisio, fisioterapia, fisioterapeuta, salut10, salut, tona, osona, ripollès, vic, vallès, barcelona, catalunya, centelles, balenyà, seva, collsuspina, curació, tractament, massatges, rehabilitació, recuperació, dolors musculars, lumbàlgies, acupuntura, ciatalgies, esguinços, ruptures, tendinitis, ganxos, kinesiotaping, mobilitzacions, neurodinàmiques, punció seca, sohier, jordi puig palomera, teràpies alternatives
16931
page-template-default,page,page-id-16931,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Política de privacitat xarxes socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/es Xarxa/es Social/s Facebook amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA:

 

 • NIF: 77737334W
 • DIRECCIÓ: C/ TRAVESSIA 22 BAIXOS, 08551 TONA (BARCELONA)
 • CORREU ELECTRÒNIC: info@salut10fisioterapia.com
 • DOMINI WEB: www.salut10fisioterapia.com

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

 • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: només es podrà satisfer en relació a la informació que es trobi sota el control de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA realitzarà les següents actuacions:

 

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.