Cita prèvia - Salut 10 Fisioteràpia Tona
L'equip del centre Salut 10 Fisioteràpia de Tona té una àmplia experiència en tractament de lesions esportives, traumatològiques, neurològiques i reumatològiques. Estem especialitzats en la fisioteràpia en general. En fisioteràpia, actuem de manera global en la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat mitjançant mitjans manuals, físics (aigua, fred, calor, etc…) i químics per tractar, recuperar i prevenir patologies. Així el pacient pugui tornar a realitzar la seva feina, esport o les activitats de la vida quotidianes.
centre, fisio, fisioterapia, fisioterapeuta, salut10, salut, tona, osona, ripollès, vic, vallès, barcelona, catalunya, centelles, balenyà, seva, collsuspina, curació, tractament, massatges, rehabilitació, recuperació, dolors musculars, lumbàlgies, acupuntura, ciatalgies, esguinços, ruptures, tendinitis, ganxos, kinesiotaping, mobilitzacions, neurodinàmiques, punció seca, sohier, jordi puig palomera, teràpies alternatives
17071
page-template-default,page,page-id-17071,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Cita prèvia

Segueix els passos de sota per obtenir la teva cita prèvia

Loading...

Per tasques de manteniment, tenim la cita prèvia desactivada temporalment.

Per demanar hora pots trucar al 646 84 33 70, enviar un Whatsapp
o un missatge a través del formulari de contacte de la web.

Disculpeu les molèsties!

INFORMACIÓ IMPORTANT COVID-19:
Tots els serveis es faran només sota cita prèvia. Cal ser molt puntuals a l’hora d’entrada i a la de sortida. En aquesta situació excepcional, no es podrà fer servir la sala d’espera i us haureu d’esperar davant del local. És obligatori l’ús de mascareta. És aconsellable portar una tovallola neta de casa. L’equip de Salut 10 Fisioteràpia ja ha pres totes les mesures oportunes per garantir la vostra seguretat. El servei dura, com sempre, 60 minuts i es dediquen els 15 minuts restants a la desinfecció per a poder atendre el següent client.

 

ANUL·LACIÓ DE LA RESERVA:
En cas de no poder venir, demanem que ens truqueu per anul·lar la reserva, si pot ser, amb més de 48h d’antel·lació al telèfon 646 84 33 70 (o ens envieu un Whatsapp).

PROTECCIÓ DE DADES:
De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA amb NIF 77737334W i domicili social situat al C/ TRAVESSIA 22 BAIXOS, 08551 TONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

LLEGIR MÉS SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

 

JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que JORDI PUIG PALOMERA – SALUT 10 FISIOTERÀPIA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@salut10fisioterapia.com.

 

Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@salut10fisioterapia.com.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.